keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Perille ehjänä... 😅

Matkaan kohti Maltaa lähdin sunnuntai-iltana, ensin lento Kajaanista Helsinkiin, jossa muutaman tunnin kerkesi olla hotellissa. Nukkuminen ei oikein onnistunut, kun aamulla jo kolmen jälkeen täytyi lähtea takaisin lentokentälle.

Kuuden aikaan lento Helsingistä Munchenin kautta Maltalle✈. Vaihto Saksassa sujui suuremmitta kommelluksitta, pitkaa käytävää sillä lentokentalla riitti 😀. Puolen päivän aikaan olinkin ja Maltan auringon alla🌞.

Kentällä oli vastassa taksi, joka kuljetti asunnolle. Matkalla sai kyllä pidella ovenrivasta kiinni kun kurvit meni aika vauhdilla 😂Olihan se odotettavissa etta ei kovin häävit olosuhteet majoituksessa tule olemaan, joten kylmiin suihkuihin oli jo varautunut, mutta että asun suoraan sanottuna pakastimessa oli kyllä aika yllätys. Yollä tulikin puettua päälle lähes koko vaatevarustus jotta nukkuminen onnistui. Onneksi ulkona on lämmin, joten siellä voi käydä lämmittelemässä😂.

Toisena päivänä oli aika suunnata Vallettaan tapaamaan tyonvälittäjää, sekä esittäytymään tulevalle tyopaikalle. Harjoittelupaikkana toimii kiinteistonvälitysfirma Daforte. Loppupäivän tepastelin katsellen Vallettan kaunista kaupunkia.

Ensimmäinen tyopäivä alkoi huomaten, etta julkinen liikenne täällä toimii huonosti tai erittäin huonosti.😏 Puolitoista tuntia annettiin vinkiksi tyomatkaan varata, bussin vaihtaminen ja kaikkea...loppujen lopuksi muutaman kilometrin matkalle kului reippaasti yli varattu aika.

Tyohon alkuun perehtymistä firmaan, jospa tämä tästä...


2 kommenttia:

 1. Hei

  Mukavaa KV-toppia sinulle!

  t. Urpo Kovalainen

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Kelit ainakin hiukan mukavammat tyomatkalla kuin Kajaanissa

  VastaaPoista